Actualitat

 • Notícies

  EVAP per a impulsar la formació i la promoció de la dona

  L’aliança s’emmarca dins de la iniciativa sociocultural Caixa Popular Dona

  Convenio EVAP - Representantes de Caixa Popular y EVAP firmando un convenio de colaboración

  Caixa Popular ha signat un acord de col•laboració amb EVAP per col•laborar de manera conjunta en les activitats organitzades des de l’Associació d’Empresàries i Professionals de València.
   
  Una de les accions principals per a l’associació empresarial és l’acció formativa que imparteix a les seues més de 350 associades, en què, de manera col•laborativa, es duen a terme tallers impartits per les mateixes associades com un circuit d’aprenentatge i coneixement col•lectiu.
   
  Es reforcen d’aquesta manera les aliances creades des de fa més d’una dècada entre l’entitat financera i l’associació en favor de la igualtat.  

  L’acord, que impulsarà la formació i la promoció de la dona, l’han signat en la seu de la cooperativa de crèdit Eva Blasco, presidenta d’EVAP, i Juan Gallur, director de Banca Empresa de Caixa Popular. L’acte també ha comptat amb la presència de Cristina Argente, gerent d’EVAP i de Mar Mestre, directora de Comunicació i Experiència de Clients de l’entitat financera i responsable del projecte Caixa Popular Dona. 
   

Noticias anteriores