Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular s’alia amb FEVAMA per promoure el desenvolupament de les empreses del sector de la fusta i el moble

  L’entitat valenciana ofereix productes i serveis financers en condicions especials als associats a FEVAMA

  Signatura del conveni entre FEVAMA i Caixa Popular als servicis centrals de l'entitat financera

  Caixa Popular i la Federació Empresarial de la Fusta i el Moble de la Comunitat Valenciana (FEVAMA) han signat un conveni de col•laboració per a facilitar la gestió economicofinancera de les entitats i les empreses associades a FEVAMA.

  Francisco Montesa, director de Zona i responsable del Sector de la Fusta i el Moble de Caixa Popular, i Alejandro Bermejo, president de FEVAMA, han formalitzat la signatura d’aquest acord en les instal•lacions de Serveis Centrals de l’entitat financera a Paterna.

  Amb aquesta aliança, totes dues entitats mostren el compromís de col•laborar i coordinar esforços per potenciar l’avanç industrial i comercial de les empreses del sector de la fusta i el moble de la Comunitat Valenciana, i generar riquesa i dinamisme comercial en la societat valenciana.

  FEVAMA presta a les seues empreses associades diferents serveis que persegueixen la promoció, el desenvolupament i la millora constant de la seua activitat empresarial per afavorir-ne la competitivitat.

  De la seua banda, Caixa Popular té un interés especial a donar suport a un sector tan històric i representatiu del teixit industrial valencià com és el del moble i la fusta, motiu pel qual ha creat l’estructura necessària per a potenciar aquest sector.

  La cooperativa de crèdit valenciana, conscient de la situació actual, posa a la disposició dels socis de FEVAMA que hagen resultat damnificats per la crisi sanitària, una alternativa de finançament mitjançant la possibilitat d’acollir-se a la línia ICO COVID-19 INVERSIÓ, amb finançaments fins a 8 anys.

  A més del perfil del gestor de comerç exterior, per a ajudar les empreses associades que ho requerisquen a afermar-se en el mercat internacional, amb professionals que ofereixen una atenció i un assessorament de qualitat i agilitat en el servei.

  Les empreses associades a FEVAMA també poden gaudir del servei de consultoria d’assegurances gratuït, que aconsella sobre les necessitats en matèria d’assegurances que puguen tindre les empreses associades i evitar que, en cas de contratemps, puga haver-hi falta de cobertures.

Noticias anteriores