Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular i Fundació Horta Sud renoven la seua col•laboració per al foment de l’associacionisme comarcal

  Amb la firma d’aquest conveni, les dues entitats mantenen el seu compromís en treballar en xarxa per fomentar la participació i l’associacionisme en dotze comarques de la Comunitat 

  Caixa Popular i Fundació Horta Sud han prorrogat la seua col·laboració mitjançant conveni que permetrà seguir desenvolupant projectes i iniciatives conjuntes per preservar i enfortir el moviment associatiu, treballant des de la realitat local i comarcal. Les dues entitats també han anunciat una nova iniciativa de treball conjunt. 

  Caixa Popular i Fundació Horta Sud renoven la seua col•laboració per al foment de l’associacionisme comarcal

  La col·laboració entre Caixa Popular y la Fundació Horta Sud es mantindrà, com a mínim, un any més. Així ho han anunciat les dues entitats després de fer efectiva la renovació del conveni de col·laboració per a la realització de programes que consoliden i vertebren la xarxa associativa de la comarca de l’Horta Sud i onze comarques més d’arreu de la Comunitat Valenciana, amb activitats a les tres províncies del territori.

  Tant des de Caixa Popular com des de la Fundació Horta Sud han destacat la importància de seguir mantenint relacions d’intercanvi per a contribuir a la millora econòmica i social dels pobles. Pel president de l’entitat bancària, Rosendo Ortí, la renovació de la col·laboració va acord amb l’aposta de Caixa Popular per l’enfortiment de la societat civil “a través de la promoció de l’associacionisme, el suport i l’assessorament, la realització de cursos de formació, jornades de treball, debats i altres temes relacionats amb el moviment associatiu”.

  En la mateixa línia, Imma López, presidenta de la Fundació Horta Sud, ha volgut posar en valor els objectius i interesos comuns de la Fundació i Caixa Popular en la construcció d’una ciutadania crítica i compromesa, a través del foment de la participació i l’associacionisme, i treballant des de la realitat local i comarcal.

  López també ha posat de relleu que Caixa Popular és una “institució aliada que col·labora de forma transversal en la major part de programes i accions de la Fundació Horta Sud”. Una col·laboració que inclou, entre altres, el programa Escola d’Associacions, amb un centenar d’activitats entre formacions, assessories i jornades de dinamització i el projecte de reconstrucció comarcal Serà Horta Sud 2030

  Finalment, Ortí i López han anunciat que enguany les dues entitats impulsaran un nou servei de dinamització del teixit associatiu, per afavorir el treball en xarxa i l’aprofitament de la intel·ligència col·lectiva, que es desenvoluparà en les oficines de Caixa Popular i que estarà conduit per professorat de la Fundació Horta Sud. Aquesta nova iniciativa, que portarà per nom ‘Café Associatiu’, serà presentada oficialment durant les pròximes setmanes. 

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente