Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular és la primera empresa a fer costat a Fundació Per Amor a l’Art en els seus projectes socials

  Signatura del conveni entre Caixa Popular i Per amor a l'art

  Aconseguir la millora personal, familiar i acadèmica de les persones vulnerables a través d’un programa educatiu i familiar i el repartiment mensual d’una cistella d’alimentació per a cobrir les seues necessitats bàsiques; ajudar les persones amb discapacitat intel•lectual; fer costat a persones amb dany cerebral adquirit i promoure la investigació de la malaltia de Wilson. Aquests són els pilars de la Fundació Per Amor a l’Art que cada dia creixen. Caixa Popular és la primera empresa a sumar-se als projectes socials de la Fundació Per Amor a l’Art.

  I així ho explica Susana Lloret, vicepresidenta de la Fundació Per Amor a l’Art: “Fins ara hem establit aliances amb entitats públiques o privades del tercer sector o de l’Administració. Aquesta nova aliança és molt important, perquè ens connecta per primera vegada amb el sector de l’empresa privada. Cal destacar-ho, perquè tot el projecte de la fundació naix precisament des de l’empresa privada. És un empresari compromés amb la seua ciutat, José Luis Soler, qui ha posat en peus i sosté aquesta fundació. I és que en el món de l’empresa també hi ha el compromís per crear una societat millor i més justa. Caixa Popular és una empresa amb valors ferms, compromesa i preocupada per les persones. I per això connectem, perquè tenim els mateixos valors. I de la mateixa manera esperem connectar amb moltes altres empreses més, perquè el teixit empresarial valencià és, no hi tinc cap dubte, solidari”.

  Rosendo Ortí, director general de Caixa Popular, ha afirmat que la cooperativa de crèdit persegueix “ser l’entitat amb més implicació i impacte social de la Comunitat València, i això s’aconsegueix amb aliances com la que s’ha establit amb Fundació Per Amor a l’Art per donar suport a les persones més vulnerables”. 

  En l’edifici de l’àrea social situat en l’antiga fàbrica de Bombas Gens les activitats se succeeixen. “Estem fent passos continus per a crear sinergies entre els diferents col•lectius que tenim: adolescents en risc d’exclusió social, persones amb discapacitat intel•lectual i persones amb dany cerebral adquirit”, explica el seu director, Roberto Simón, que afig: “Creem contínuament activitats que acompanyen de manera lúdica i que aporten i donen sentit, com per exemple el Club de Música i Teatre creat fa poc en què participen activament tant els menors com les persones amb discapacitat intel•lectual”. Mauri, Luisa, Toni, Sergio i Eva ja han començat amb els seus companys a assajar per gravar un videoclip sota la direcció artística de Jaime Costa i Coral Cubells.

Noticias anteriores

Plazox

Caixa Popular s’uneix al servei Plazox
Caixa Popular s’uneix al servei Plazox, que permet ajornar els pagaments en el comerç detallista