Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular donarà suport a les activitats de FUVAMA en la Finca Sinyent sobre educació agroambiental

  Caixa Popular donarà suport a les activitats de FUVAMA en la Finca Sinyent sobre educació agroambiental

  Caixa Popular ha subscrit hui un conveni de col·laboració amb la Fundació Valenciana d'Agricultura i Medi Ambient (FUVAMA) –la fundació de l'Associació Valenciana d'Agricultors (AVA-ASAJA)– amb la finalitat de col·laborar en un ampli calendari d'activitats divulgatives dirigides a millorar la conscienciació i educació agroambiental de diferents col·lectius, principalment escolars.

  La banca cooperativa impulsarà econòmicament aquesta classe d'activitats que tindran lloc en les parcel·les i instal·lacions habilitades del centre d'experimentació agrària i transferència tecnològica de AVA-ASAJA Finca Sinyent, situada a Polinyà del Xúquer. La duració de l'acord es prolongarà durant tot l'any 2022 i es preveu que prop de 500 persones, en la seua majoria alumnat entre 8 i 12 anys, assistisquen als actes programats.

  A l'acte de signatura del conveni han assistit, per part de Caixa Popular, el director general, Rosendo Ortí, i el responsable del sector Agro, Josep Manuel Llopis, mentre que per part de FUVAMA han estat presents el president de la fundació Bernardo Ferrer i el president de AVA-ASAJA, Cristóbal Aguado.

  El Director General de la cooperativa de crèdit valenciana ha assegurat que “amb aquesta aliança pretenem traslladar als més joves hàbits de consum saludables, el respecte pel medi ambient i que coneguen una activitat tan arrelada en la societat valenciana com és l'agricultura”.

  Per part seua, el president de la Fundació ha afirmat que “igual que els agricultors sembrem per a recollir fruits, resulta important que, a través d'aquestes activitats, puguem sembrar entre les futures generacions un necessari coneixement i sensibilització cap a la defensa de l'agricultura i el medi rural”.

  Caixa Popular és una entitat financera pròxima i generadora valor en la societat valenciana. Entre les seues prioritats destaca el suport als autònoms i a les empreses de la Comunitat Valenciana, com els agricultors i ramaders. Per això, s'involucra en innombrables projectes socials que es produeixen en el seu entorn i ajuda a crear altres iniciatives.

  La Fundació Valenciana d'Agricultura i Medi Ambient (FUVAMA), creada en el si de l'Associació Valenciana d'Agricultors (AVA-ASAJA), és una entitat amb una clara orientació rural, agrària i mediambiental. Totes les activitats que coordina van encaminades a dignificar la professió de l'agricultor des d'un vessant social, ambiental i cultural que excedeix la mera producció d'aliments.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente