Actualitat

 • Notícias

  Caixa Popular i FVET consoliden la seua aliança per impulsar el sector dels transportistes valencians

  Caixa Popular i FVET consoliden la seua aliança per impulsar el sector dels transportistes valencians

  La Federació Valenciana d’Empresaris del Transport i la Logística (FVET) i Caixa Popular han renovat el seu acord de col·laboració que es va iniciar el passat any i que ofereix condicions financeres especials en productes i serveis als seus associats.

  David Oliver, responsable del sector de Transport i Logística de Caixa Popular i Carlos Prades, president de FVET, han escenificat l’acord en les instal·lacions de la Federació en presència de Juan Gallur, director de Banca Empresa de l’entitat financera i de Juan Francisco Ortega, vicepresident de FVET.

  Les dos entitats pretenen amb aquesta coalició promoure el desenvolupament industrial i comercial a la Comunitat Valenciana. En aquesta línia, Caixa Popular oferirà condicions beneficioses en productes financers, mitjans de pagament, assegurances i un programa de sensibilització i formació en matèria d'innovació i sostenibilitat amb La Pinada Lab.

  Conscient de l’actual situació econòmica, la cooperativa de crèdit valenciana ofereix a més línies de finançament destinades a cobrir les necessitats de liquiditat dels associats. Posant a la seua disposició línies de finançament com els fons europeus Next Generation i el servei Innóvate 4.0 d'assessorament i gestió d'ajudes públiques. 

  Caixa Popular fa tangible amb aquest acord el seu interés per generar riquesa i dinamisme en la societat valenciana i enfortir el teixit empresarial valencià.

Noticias anteriores