Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular signa un acord amb el Gremi de Carnissers i Xarcuters de València per a potenciar el comerç de proximitat

  Signatura del conveni entre Caixa Popular i el Gremi de Carnissers

  L’entitat financera valenciana i el Gremi de Carnissers-Xarcuters de València i Província han signat un conveni de col·laboració per a fomentar el desenvolupament del comerç local i de proximitat valencià.

  Amb la firma de l’acord, Caixa Popular aportarà condicions especifiques en els productes i serveis financers dels associats al gremi i del seu col·lectiu de treball. Entre aquestes s’inclouen el compte comerç i productes propis de l’entitat, com la Targeta de Compra Local, que finança les compres fins a 6 mesos sense interessos, o Finanzàs, que permet oferir al client facilitats en el pagament contractant el préstec en el mateix establiment sense necessitat de tindre compte obert en Caixa Popular. També preveu el servei de rènting de vehicles i l’auditoria d’assegurances gratuïta.

  A més, el gremi s’adhereix al conveni que ja manté Caixa Popular amb Confecomerç i que recull condicions especials per als associats com el Compte Comerç i el Compte Estalvi Estable, finançament especial, mitjans de pagament i Comerç Digital, a més dels crèdits ICO.

  Les dues organitzacions participen de les mateixes inquietuds per a millorar l’actuació comercial que genere riquesa, dinamisme comercial i llocs de treball a València.

  Vicent Vengut, responsable de Comerços en Caixa Popular, i José Rodrigo, president del Gremi de Carnissers-Xarcuters de València i Província han sigut els encarregats de signar l’aliança en les instal•lacions de Serveis Centrals de la cooperativa valenciana.
   

Noticias anteriores