Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular manté un any més el seu compromís amb Novaterra i la inclusió social a través de l’ocupació

  La col·laboració entre totes dues entitats es va iniciar el 2013 i gràcies a això en tot aquest temps més de 1.200 persones en risc d’exclusió social han aconseguit incorporar-se al mercat laboral

  Signatura conveni entre Caixa Popular i Novaterra

  El director general de Caixa Popular, Rosendo Ortí, i la presidenta de la Fundació Novaterra, Wilma Monsma, han signat un any més la renovació de l’acord de col·laboració que mantenen totes dues entitats des de fa ja més de 8 anys per a promoure la formació i la inclusió sociolaboral a través de l’ocupació.

  Gràcies al suport de Caixa Popular, l’any passat en plena pandèmia més de 230 persones van trobar ocupació, mantenint així les xifres respecte del 2019 prepandèmia, segons dades de Novaterra. 

  A més, es consolida el projecte Dona Emprén, el programa d’emprenedoria per a dones desenvolupat per la fundació en col•laboració amb l’entitat financera valenciana. Inspirat en el projecte de microcrèdits del Nobel de la Pau Muhammad Yunus arran de la seua visita a València el 2018, pretén fomentar l’emprenedoria entre dones amb dificultats d’accés al crèdit. Gràcies a això, s’han posat en marxa fins hui 14 emprenedories per 16 dones (3 de les quals cooperatives) i segueixen en procés de mentoració 62 dones més.

  El director general de la cooperativa de crèdit valenciana ha assegurat que “la cooperació amb la Fundació Novaterra és un exemple d’aliança estratègica que ens permet complir els nostres objectius d’ajudar la societat valenciana en la seua millora econòmica i social”.
   
  Wilma Monsma, presidenta de Novaterra, ha destacat que “hem sostingut allò viu el 2020 i el 2021 i a més estem creixent i afrontant nous reptes gràcies a la col•laboració d’entitats com Caixa Popular”.

  En els seus 30 anys de trajectòria, Fundació Novaterra ha atés a través dels seus diferents serveis d’orientació i formació més de 4.000 persones.

  De la seua banda, Caixa Popular, a través d’aquesta col•laboració, fomenta la formació i ocupabilitat de les persones, especialment, dels més vulnerables.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente