Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular s'alia amb l’Associació Empresarial d'Auto-Taxis de la Comunitat Valenciana per a afavorir als professionals associats

  Caixa Popular s'alia amb l’Associació Empresarial d'Auto-Taxis de la Comunitat Valenciana per a afavorir als professionals associats

  L'entitat financera valenciana Caixa Popular ha signat un acord de col·laboració amb l'Associació Empresarial d'Auto-Taxis de la Comunitat Valenciana per a aportar condicions avantatjoses en els productes i serveis financers a tots els associats.

  El responsable del Segment Autònom de Caixa Popular, Raúl Saiz, i el president de l’Associació Empresarial d'Auto-Taxis de la Comunitat Valenciana, Jesús Martínez, van signar l'acord de col·laboració entre totes dues entitats.

  Amb aquesta aliança, Caixa Popular posa a la disposició de l'Associació diferents productes financers en condicions preferents, l'assignació d'un gestor personal i una àmplia xarxa d'oficines.

  A més, l'acord també ofereix el servei gratuït d'auditoria d'assegurances i aplicatius per a consultar i gestionar còmodament des del telèfon mòbil el seu negoci.

  L'Associació Empresarial d'Auto-Taxis té com a objectiu la gestió i defensa dels interessos professionals i econòmics dels empresaris associats.

  Per part seua, Caixa Popular presta servei a les empreses valencianes facilitant l'accés al finançament per a afavorir la competitivitat i el desenvolupament de la seua activitat.

Noticias anteriores