Actualitat

 • Unió Gremial i Caixa Popular renoven el conveni de col·laboració en favor del comerç local valencià

  Dues persones assegudes a la taula signant el conveni de col·laboració

  Unió Gremial i Caixa Popular han renovat el seu conveni de col·laboració; consoliden així una relació ben llarga en el desenvolupament del teixit comercial valencià, que s’estableix en el nou acord que han signat el responsable de Comerços de Caixa Popular, Vicent Vengut, i el president d’Unió Gremial, Juan Motilla.

  Amb aquest nou conveni, les entitats pretenen continuar impulsant el comerç local valencià, no solament per la importància que té com un dels principals motors econòmics dels nostres pobles i ciutats, sinó també pel paper fonamental que exerceix com a eix vertebrador de la societat valenciana.

  Aquest conveni ofereix avantatges i condicions especials per als comerços associats a la Unió Gremial; s’afavoreix així la competitivitat i el dinamisme del teixit comercial valencià.

  La Unió Gremial i Caixa Popular, com a entitats arrelades al territori, comparteixen la visió que cal reivindicar el comerç local valencià i treballar per dotar-lo de les ferramentes necessàries per a seguir fomentant-ne el creixement en sintonia amb la importància que té dins dels sectors econòmics del nostre territori.

  Juan Motilla, d’Unió Gremial, ha comentat que “estem segurs que la renovació d’aquest conveni de col·laboració permetrà donar un nou impuls al comerç associat d’Unió Gremial i l’ajudarà a encarar amb més determinació els nous reptes comercials, com són la digitalització del nostre comerç”.

  D’altra banda, Vicent Vengut ha comentat que en Caixa Popular “sempre hem tingut clar, i hui més que mai, quin és el nostre lloc, que és al costat de les persones i del comerç valencià de proximitat; per aquest motiu hem posat a l’abast dels associats a la Unió Gremial línies de finançament en condicions avantatjoses, així com productes i serveis per a cobrir les necessitats que els puguen sorgir”. 
   

Noticias anteriores