• Caixa Popular

  Ajudes per la Igualtat

  Ajudes per la Igualtat

Caixa Popular llança la 4a convocatòria d'ajudes per a la realització de projectes d'igualtat de gènere que es finançarà amb un fons de 10.000€.

La dotació total de la convocatòria és de 10.000€, que es distribuiran en:

- 1 ajuda de 6.000€

- 1 ajuda de 3.000€

- 1 ajuda de 1.000€

Presentem aquesta convocatòria dirigida a totes les entitats socials que treballen iniciatives centrades en l'àmbit de la dona i el foment de la igualtat a la Comunitat Valenciana. Les sol·licituds es poden presentar fins al 14 d'abril de 2024 a través del formulari que et podràs descarregar a continuació.

Per a formalitzar la sol·licitud has d'adjuntar el formulari i de manera opcional una memòria del projecte.

Consulta les bases de la convocatòria ací.

Descarregar formulari


 • Els camps amb * són obligatoris

  Máximo 1 fichero.
  límite de 128 MB.
  Tipos permitidos: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.

  Pots adjuntar una memòria complementària al formulari de sol·licitud, si ho desitges.
  Máximo 1 fichero.
  límite de 128 MB.
  Tipos permitidos: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.

  Informació sobre Protecció de Dades.

  Qui és el Responsable del tractament de les seues dades? Caixa Popular S.C.C.V.

  Per a quines finalitats? Les seues dades són recollides per a dur a terme la inscripció a la convocatòria d'ajudes i posterior valoració del projecte presentat. 

  Per què es tracten les seues dades? Legitimació. Les dades es tracten sobre la base del seu consentiment prestat mitjançant la participació voluntària en la present convocatòria d'ajudes.

  Qui podrà veure les seues dades? Caixa Popular C.C.V, com a responsable del tractament de les seues dades personals. No se cediran dades excepte obligació legal. No obstant això, podran ser destinataris els proveïdors amb els quals Caixa Popular contracte algun servei, però això es farà sempre sobre la base dels contractes i garanties subjectes als models aprovats per les autoritats en matèria de protecció de dades. 

  Quins drets té? Com a titular de les dades, vosté té dret a accedir, actualitzar, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, dirigint-se a Caixa Popular C.C.V, en Av. Juan de la Cierva, 9. Parc Tecnològic, 46980 Paterna (València) o en l'adreça de correu electrònic dpo_caixapopular@caixapopular.es adjuntant còpia del seu DNI. 

  Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de dades en la Política de Protecció de Dades d'Usuaris Web

  Et recordem que aquest no és un canal formal per a la recepció de queixes o reclamacions enfront de l'Entitat. Si el que desitges és presentar una queixa o reclamació dirigeix-te, per favor, al següent enllaç: Servei de Reclamacions