Actualitat

 • Notícies

  Oberta la convocatòria d’ajudes per a Projectes Que Canvien el Món 2023

  Les ajudes per a projectes entre associacions tenen una dotació total de 25.000 € i el termini per a la presentació de sol·licituds estarà obert fins al dilluns 7 de novembre de 2022

  Projectes que Canvien el Món 2023

  Un any més, i per vint-i-nové consecutiu, la Fundació Horta Sud, Caixa Popular i Grupo Ugarte Automoción destinen una partida econòmica per tal d’impulsar la col·laboració del teixit associatiu del País Valencià. Enguany, la quantitat total de l’ajuda augmenta, i ascendeix dels 20.000 euros fins l’actualitat als 25.000.

  Amb la convocatòria, les tres entitats volen contribuir a l’enfortiment del moviment associatiu i potenciar el seu treball vinculat amb el compliment dels ODS i l’Agenda Urbana 2030.

  La convocatòria d’Ajudes a Projectes Que Canvien el Món té com a finalitat contribuir a la realització de projectes de desenvolupament cultural, social o educatiu que promoguen la col·laboració entre associacions dins d’una mateixa localitat, comarca o tot el territori valencià i que es realitzen en 2023.

  La convocatòria persegueix contribuir a la transformació global de les nostres societats per a complir amb l’Agenda 2030 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, promovent la realització de projectes i aliances entre associacions relacionats amb el Decàleg d’Objectius Estratègics que proposa l’Agenda 2030 que trobareu exposats al final de les bases de la convocatòria.

  Podran sol·licitar les ajudes les associacions sense ànim de lucre domiciliades en les localitats de l’àmbit territorial del País Valencià.

  Els projectes es presentaran a través d’un formulari de sol·licitud online disponible en el següent enllaç: Formulari de sol·licitud.

  El termini de presentació és fins al dilluns 7 de novembre de 2022.

  En els 28 anys de Projectes Que Canvien El Món s’han lliurat ajudes per valor de 288.671 €, repartits entre 180 projectes Interassociatius i més de 400 entitats subvencionades.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente