Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular i la resta d’entitats del Grup Caixa Rural celebren el Dia Solidari duplicant la seua aportació a Càritas

  Caixa Popular s’uneix a la resta de les entitats del Grup Caixa Rural, a Seguros RGA i a l’equip ciclista Caja Rural-Seguros RGA, per celebrar el seu tradicional Dia Solidari, que tindrà lloc el 29 de setembre.

  En aquesta ocasió, les entitats han acordat duplicar l’aportació, donant el 20% de les pòlisses d’assegurances venudes el Dia Solidari al programa d’Acolliment i Atenció Primària de Càritas.

   

   

  Caixa Popular celebra el Dia Solidari duplicant la seua aportació a Càritas 

  Un any més, totes les entitats que formen el Grup Caixa Rural i l’equip ciclista Caja Rural-Seguros RGA s’uneixen per aportar el seu granet d’arena a un projecte solidari. Es tracta de continuar amb la tasca social que forma part de l’ADN del Grup Caixa Rural i que s’ha transmés a l’equip Caja Rural-Seguros RGA, que s’ha establit com l’equip més solidari del pilot.

  El Dia Solidari, que compta amb el suport i la implicació de tots els empleats del Grup Caixa Rural, tindrà lloc dijous que ve 29 de setembre. Aquesta vegada, a causa de la situació socioeconòmica, el Grup duplica la seua aportació i dona el 20% de les pòlisses d’assegurances que es venen aquest dia.

  Programa d’Acolliment i Atenció Primària

  L’objectiu és col·laborar amb la tasca de Càritas a través del seu Programa d’Acolliment i Atenció Primària, un programa que ha assolit una rellevància especial en l’actualitat, amb les economies familiars minvades per la situació econòmica i amb les dificultats derivades de la guerra d’Ucraïna.
  Gràcies a aquest programa, s’acullen les persones oferint un espai d’atenció i escolta des del respecte i la dignitat per millorar la seua qualitat de vida. Càritas atén les necessitats bàsiques mitjançant ajudes de primera necessitat: alimentació, habitatge, salut, entre altres. 

  El gest que uneix el Grup Caixa Rural

  Per donar visibilitat a l’acció, s’ha treballat en una imatge identificadora del Dia Solidari. Es tracta d’una mà amb els dits índex i cor alçats formant una V. És un símbol de pau, solidaritat i victòria, el gest que uneix el Grup Caixa Rural, perquè representa: 
  -    El símbol mundial de la pau, que va de la mà de la solidaritat del Grup Caixa Rural.
  -    La victòria i l’èxit, tant de l’equip Caja Rural-Seguros RGA com del Grup.
  -    La V del color verd que identifica el Grup Caixa Rural.

  Caixa Popular i la resta de les entitats que formen el Grup Caixa Rural, a més dels seus empleats, compartiran vídeos i imatges amb el gest del Dia Solidari en xarxes socials i en els seus perfils de WhatsApp, per fer visible aquest dia i posar en relleu aquesta tasca solidària. 

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente