Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular porta a Torrent una trobada “Dona la Veu” per parlar de Nevenka amb Ana Pastor i Maribel Sánchez-Maroto

  •    La trobada serà el dijous 13 de maig en l’Auditori de Torrent. 

  •    Les trobades Dona la Veu completen la llista d’activitats que conformen el projecte Caixa Popular Dona

  •    L’entitat referma el seu posicionament en la lluita de la igualtat després de llançar la seua Targeta Dona

  Cartell esdeveniment Dona la Veu de Caixa Popular sobre Nevenka amb Ana Pastor i Maribel Sánchez-Maroto

  L’entitat financera valenciana Caixa Popular presenta una altra trobada dins del programa Dona la Veu conduït per Mariola Cubells. En aquesta ocasió, les convidades seran Ana Pastor i Maribel Sánchez-Maroto, que es donaran cita en l’Auditori de Torrent el dijous 13 de maig a les 19.30 h, per compartir les seues reflexions sobre Nevenka, la sèrie documental de Netflix que conta la història de la primera dona que va guanyar una querella per assetjament sexual contra un polític a Espanya.

  Ana Pastor, productora de la sèrie, és presentadora i directora dels programes El objetivo i ¿Dónde estabas entonces? El 2018 funda Newtral, la seua pròpia productora audiovisual amb què ha dut a terme diferents formats, com la sèrie Nevenka. Des de Newtral, a més, treballa per la innovació del periodisme a través de la verificació de fets. 

  De la seua banda, Maribel Sánchez-Maroto, directora de la docusèrie, va ser directora adjunta d’Informe Semanal en TVE, on va formar part de l’equip directiu dels serveis informatius. Les dues representen el paper de la dona empoderada i valenta en el món de la comunicació.

  “Dona la Veu” s’emmarca dins de la iniciativa sociocultural Caixa Popular Dona que busca entaular converses entre personatges de diferents espais sobre igualtat i dona.

  Aquesta sèrie d’esdeveniments consolida el posicionament de la cooperativa de crèdit en favor de l’empoderament de les dones i la seua lluita per una igualtat real

  En aquest sentit, Caixa Popular ofereix als seus clients la Targeta Dona, la primera targeta bancària que promou la igualtat de gènere. L’entitat destina un 0,7 per cent dels beneficis obtinguts pel seu ús, és a dir, per les compres fetes amb aquesta targeta, a projectes socials que afavorisquen la igualtat en qualsevol mena d’àmbit.

  Amb el total recaptat, la cooperativa de crèdit constitueix durant aquest any un fons, que el 2020 va arribar a 6.000 euros, per repartir-lo entre les entitats socials que treballen iniciatives centrades en l’àmbit de la dona i el foment de la igualtat. 


  Enllaç inscripció: https://www.caixapopular.es/va/dona-veu

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente