Actualitat

 • Notícies

  Les oficines de Caixa Popular impulsen diferents projectes socials locals

  •    La donació es realitza per part de les sucursals classificades com a ‘oficines A’ pels seus bons resultats

  •    Les oficines seleccionades han realitzat una aportació de 2.000€ cadascuna
   

  Les oficines de Caixa Popular impulsen diferents projectes socials locals

  Caixa Popular millorarà la vida de les persones potenciant la labor de les associacions locals. L’entitat ha seleccionat 10 de les seues oficines en la categoria d’oficina A gràcies als seus bons resultats. A més d’aquest reconeixement, se’ls ofereix la possibilitat de dur a terme una donació de 2.000€ a entitats i projectes de caràcter social que treballen de forma local en els seus municipis i barris. 

  Esta iniciativa és complementària a les col·laboracions habituals que ja es fan des de les oficines i que reforcen el compromís de l’entitat amb les organitzacions socials locals, contribuint a la millora dels pobles i barris on té presència.

  Entre les oficines seleccionades es troba la de Mas Camarena que ha realitzat la seua aportació a FUVANE (Fundación Valenciana para la Neurorehabilitación). L’organització  pretén que els xiquets i xiquetes amb paràlisi cerebral o patologies afins siguen membres actius de la societat. Per la seua part, l’oficina de Puçol col·laborarà amb ADIS Puçol, l’Associació de Discapacitats de Puçol treballa per la integració d’este col·lectiu en el món laboral.

  L’oficina d’Alboraia ha assignat la seua ajuda al projecte Kind Surf de Mediterranean Surf Club que ajuda a xiquets i xiquetes amb diversitat funcional o en risc d’exclusió social a través del surf i de l’educació mediambiental. La de Quart de Poblet la destinarà a APRODIS, l’Associació Pro-Discapacitats de l'Horta que se centra en l’atenció social a persones amb diversitat funcional.

  L’oficina de Catarroja situada a Av. Rambleta proporcionarà l’import a APAMI i AFAC. APAMI és una associació dirigida a persones amb diversitat funcional enfocada a les necessitats d'oci i temps lliure d'aquest col·lectiu mentre que AFAC té com a finalitat ajudar a les persones amb alzheimer.

  L’oficina de Xàtiva ha determinat que l’aportació siga per a ASPROMIVISE que té com a finalitat fomentar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional a tots els nivells. L’oficina d’Alzira destinarà la seua aportació als Familiars de Malalts d'Alzheimer d'Alzira que entre d’altres, s’encarrega de l’atenció dels malalts al centre de dia. 

  L’oficina situada a l’avinguda Miguel Hernández d’Alaquàs l’ha assignat a l’associació AMIAR que se centra en l’atenció de persones amb diversitat funcional. La situada al carrer Rodrigo de Pertegàs de València ha destinat l’import a Asociación Cultural Filarmonica y Artes i a l’Associació Valenciana d’Antropologia.

Noticias anteriores