Actualitat

 • Noticies

  Juniors M.D. renova el seu conveni de col•laboració amb Caixa Popular

  A partir d'ara els Centres podran accedir a les ajudes atorgades per les sucursals de l'entitat per a finançar activitats

  L'acord signat per a aquest 2024 inclou tant una subvenció econòmica com facilitats bancàries per al Moviment i els seus membres
   

  Juniors M.D. renova el seu conveni de col•laboració amb Caixa Popular

  Juniors M.D. i Caixa Popular continuen estrenyent llaços. El passat dijous 20 de juny les dues organitzacions van signar la renovació del seu conveni de col·laboració anual. D'aquesta manera, l'entitat bancària valenciana es compromet a continuar acompanyant al Moviment en el seu dia a dia a través de diferents iniciatives.

  “Estem molt agraïts pel suport que ens brinda Caixa Popular, la seua col•laboració és molt important per a nosaltres, perquè ens facilita moltes coses, i demostra el seu compromís amb el voluntariat i amb la realitat associativa valenciana”, assenyala el President Diocesà de Juniors M.D., Luis Albors.

  A més del suport econòmic, que consisteix en la concessió d'una subvenció directa amb la qual es financen diferents projectes de l'associació, Caixa Popular posa a la disposició de Juniors M.D. els seus recursos per a facilitar les gestions bancàries de l'Oficina Diocesana i dels Centres

  Així mateix, l'entitat bancària ofereix també nombrosos avantatges per a tots els membres censats en el Moviment, com l'obertura de comptes sense despeses de manteniment, administració ni comissions en transferències o la signatura de préstecs hipotecaris amb condicions més favorables, entre altres.

  Una de les novetats d'aquesta actualització del conveni de col•laboració és que els Centres Juniors poden sol•licitar ajudes a les sucursals de Caixa Popular on tenen obertes els seus comptes per a la realització d'activitats o projectes benèfics i de voluntariat.

  Per part de Juniors M.D., en la signatura d'aquesta ampliació del conveni van participar el President Diocesà, Luis Albors, i la Vicepresidenta de Territorial, Marta Solsona, mentre que per part de Caixa Popular van estar presents Paco Alós, director de RSC i Relacions Institucionals; Josep Llopis, responsable d'Institucions Religioses; i Vicente Rubio, encarregat de les relacions amb el Moviment.

  En la trobada, Luis Albors i Marta Solsona van donar a conéixer les últimes iniciatives impulsades pel Moviment i van presentar els materials formatius del pròxim curs 2024-2025. Finalment, la reunió va servir també per a valorar diferents línies estratègiques de col•laboració per al futur.
   

Noticias anteriores