Actualitat

 • Notícies

  Arranca la Lliga de Clubs Caixa Popular 2021 amb el XVII Triatló de Bétera per Relleus Mixtes

  Caixa Popular renova la col·laboració amb el circuit autonòmic, demostrant una vegada més la seva aposta per l'esport d'equip, i per la superació i l'esforç intrínsecs al triatló.

  Firma del conveni entre Caixa Popular i la Federació de Triatló

  La signatura de el nou conveni s'ha fet efectiva avui a la seu central de Caixa Popular i en presència de Paco Alòs, director de RS i Relacions Institucionals de Caixa Popular, i de la presidenta de la FTCV, Vanessa Huesa.

  La Lliga de Clubs Caixa Popular es reactiva demà, 1 de maig, a la localitat de Bétera amb la celebració de l'XVII Triatló de Bétera per Relleus Mixtes. La localitat, recolzada pel seu club de triatló, el CEA Bétera, assumeix l'inici de la Lliga, com ja ho va fer l'any passat. I ho fa a més amb un format molt col·laboratiu, que requereix la presència de xics i xiques de cada club, per tirar endavant la competició. El relleu mixt obliga a formar equips de 2 xics i 2 xiques que completen de manera individual un esprint, per fer el pas a el següent rellevista, fins a tancar la competició el 4t membre de l'equip.

  Com comentem, l'organitzador, CEA Bétera, es va estrenar l'any passat en aquesta modalitat, en un context de tornada a la normalitat, sent un retorn molt favorable. Les circumstàncies ens permeten parlar d'una millor volta i la participació s'ha ampliat en aquesta edició a 74 equips. No obstant això, des de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, es mantenen les mesures preventives COVID-19, que segueixen sent d'obligat compliment en totes les proves. En aquest sentit, l'objectiu és un retorn de la competició autonòmica amb seguretat i responsabilitat, per seguir liderant la volta , com ja vam fer en el segon trimestre del l'any passat.

  L'ordre de sortida ve determinat per la classificació de la prova en la seva passada edició. Els primers dorsals han estat assignats als equips dels clubs:

  1. UA TRIATHLON
  2. CEA BÉTERA
  3. Tripuçol
  4. L'208 TRIATLÓ CLUB
  5. CT HURACÀ VALÈNCIA
  6. TRIATLÓ ONTINYENT
  7. CEC ANTELLA - FRUITES TO - ALEJANDRO SANZ
  8. TRAGALEGUAS.ORG
  9. TRIATLÓ CASTELLÓ
  10. TRIATLÓ FOENER BETRAINING
   

  A més, el XVII Triatló de Bétera per Relleus Mixtes donarà a conèixer als primers campions autonòmics de la temporada, a l'ésser Campionat Autonòmic de Triatló per Relleus Mixtes 2021 . La competició comptarà amb una 1ª sortida a les 16 hi una 2ª sortida a les 19 h. Recordeu que durant la jornada del matí (des de les 9 h), se celebrarà la 2a prova de triatló escolar, Jocs Esportius Vialterra , que serà fase autonòmica, incloent per tant la participació de juvenils, cadets i infantils.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente