Actualitat

 • Notícies

  Manos Unidas i Caixa Popular s’unixen per a contribuir a la reducció de la pobresa i promoure el desenvolupament

  Conveni Manos Unidas 2024

  Mans Unides i Caixa Popular han firmat un conveni de col•laboració destinat a impulsar projectes solidaris que milloren les condicions de vida de les persones als paisos en desenvolupament. Aquest acord reflecteix el compromís conjunt de totes dues entitats amb la lluita contra la pobresa i la promoció del desenvolupament sostenible.

  El conveni va ser subscrit per Paco Alòs, director de Responsabilitat Social i Relacions Institucionals de Caixa Popular, i Ana Ruiz, presidenta delegada de Manos Unidas a València. L’aliança estableix un marc de cooperació per a dur a terme iniciatives que aborden la pobresa, fomenten l’educació i promoguen la inclusió social.

  Paco Alòs va manifestar el seu compromís per aquesta nova col•laboració: “En Caixa Popular estem compromesos amb la creació d’una societat més justa i equitativa. Aquest conveni amb Manos Unideas ens permetrà treballar conjuntament en projectes que tindran un impacte positiu en la vida de moltes persones.”

  Per part seua, Ana Ruiz, va expressar: “La nostra missió és lluitar contra la fam, la pobresa, el subdesenvolupament i les causes que ho provoquen. L’aliança amb Caixa Popular ens enforteix i ens brinda la possibilitat d’arribar a més persones i comunitats, aportant solucions concretes i sostenibles.”

  Caixa Popular referma el seu compromís amb el desenvolupament social a través d’aquesta aliança, destacant el seu enfocament solidari i la seua inversió en projectes que generen un impacte tangible en la societat. Per part seua, Manos Unidas continua la seua incansable tasca de suport als més desfavorits, ampliant el seu abast i la seua efectivitat mitjançant col•laboracions estratègiques com aquesta.

Noticias anteriores