Actualitat

 • Notícies

  Seguros RGA, asseguradora de Caixa Popular, llança RGAMifuturo 2045, un nou pla de pensions que evoluciona amb el client.

  Amb aquest nou pla de pensions cicle de vida, dirigit a persones entre 36 i 42 anys, l’asseguradora busca oferir un producte que procure la màxima rendibilitat a cada moment sense preocupacions per al client.

  Imagen Seguros RGA

  Seguros RGA, l’asseguradora de Caixa Popular, ja fa més de trenta anys que gestiona, a través de la seua gestora RGA Rural Pensiones, els estalvis de la jubilació dels seus clients i fa poc ha rebut el premi al millor pla de pensions de renda variable espanyola, fet que confirma l’asseguradora del Grup Caixa Rural com a entitat experta en plans de pensions i una de les millors gestores en productes d’estalvi i previsió.

  Ara Seguros RGA completa la seua gamma de plans de pensions cicle de vida amb el seu nou pla, RGAMifuturo 2045, amb què els clients entre 36 i 42 anys podran disposar d’un producte ajustat a la seua edat i a les seues necessitats. Aquest pla de pensions inverteix, en un primer moment, fins al 99% en renda variable, que va reduint-se per protegir el patrimoni acumulat a mesura que s’acosta l’edat daurada. L’objectiu no és altre que oferir en cada etapa la millor combinació rendibilitat-risc.

  Així doncs, els plans de pensions de cicle de vida es caracteritzen per evolucionar alhora que els clients. D’aquesta manera, mitjançant una gestió dinàmica de la inversió, s’adapta la composició de la cartera al termini que queda fins a la jubilació del partícip. 

Noticias anteriores