Actualitat

 • Notícies

  Social Nest i Caixa Popular llancen la segona edició del seu programa per a persones emprenedores de l’economia verda

  Social Nest i Caixa Popular llancen GreenX, el seu programa per a persones emprenedores de l’economia verda

  Per a assolir els objectius de desenvolupament sostenible i resoldre els grans reptes ambientals a què ens enfrontem en l’actualitat, com el canvi climàtic, la pèrdua continua de biodiversitat, la desforestació o la sobreexplotació dels recursos naturals, els enfocaments empresarials són cada vegada més reconeguts com a importants per part de la societat.

  Amb l’objectiu de seguir impulsant la innovació cap a l’economia verda, Social Nest Foundation i Caixa Popular llancen la segona edició del seu programa per a persones emprenedores verdes “Green X”. Aquest programa brinda als emprenedors i emprenedores sostenibles amb seu a la Comunitat Valenciana les eines, la formació i la mentoria necessàries per a navegar per les primeres etapes de la construcció d’una empresa emergent.

  Durant Green X, que es durà a terme els dies 28, 29 i 30 de juny de manera presencial, els participants rebran formació i assessorament d’experts en validació d’idees, desenvolupament de producte i adequació de producte al mercat, desenvolupament de negoci, finances sostenibles, aspectes legals, i màrqueting, així com teoria del canvi i mesurament d’impacte, tecnologia, storytelling i pitching. Al final del programa, els assistents podran presentar els seus projectes davant un comité format per representants de Caixa Popular i Social Nest Foundation i optar al premi de 2.000 euros que atorgarà Caixa Popular a la millor proposta.

  Podran sol·licitar participar en Green X les persones que estan compromeses a liderar el canvi, entre altres, en les àrees següents: proporcionar aliments i aigua de manera sostenible, transport verd, energies renovables, turisme ecològic, construir ciutats saludables, protegir l’horta i l’aigua, fer ús de tecnologies transversals que uneixen les persones i la natura, o canvi climàtic. Un altre requisit és que estiguen en algun dels estats següents en el desenvolupament de les seues emprenedories: estiguen en el procés de validar la seua idea i construir un producte inicial; o hagen creat un MVP (producte mínim viable), tinguen ja alguns usuaris, i estiguen provant l’estratègia de llançament al mercat. 

  “Des de Social Nest, amb programes com Green X, fem costat a les persones emprenedores que, a través de les seues empreses emergents, ajuden a solucionar les problemàtiques ambientals més apressants a què ens enfrontem com a societat, brindant-los les eines que necessiten perquè augmenten les seues possibilitats a l’hora de desenvolupar les seues idees i fer créixer els seus negocis, i generar així l’impacte positiu buscat”, destaca Margarita Albors, fundadora i presidenta de Social Nest Foundation

  Aquesta iniciativa conjunta de Caixa Popular i Social Nest Foundation “pretén impulsar els projectes empresarials emergents que van més enllà del negoci i tenen com a objectiu últim millorar el nostre entorn. Perseguim la creació d’una xarxa de persones innovadores amb projectes que tinguen un propòsit ambiental que ens ajude a fer un món més sostenible", ha indicat Paco Alós, director de Responsabilitat Social de Caixa Popular.

  Les persones interessades podran presentar-se a aquesta convocatòria a través de la pàgina web de Social Nest Foundation fins al 31 de maig. El 9 de juny s’anunciaran els projectes seleccionats.

Noticias anteriores