Actualitat

 • Noticias

  20.000 € en ajudes per a la realització de projectes entre associacions de l’Horta

  Oberta la 27ª edició de la convocatòria d’Ajudes a Projectes Interassociatius

  Convocatoria projectes interassociatius

  Ja està oberta la 27 edició de la convocatòria d’Ajudes a Projectes Interassociatius per a l’any 2021. La Fundació Horta Sud, Caixa Popular i el Grup Ugarte Automoció, destinen 20.000 € per tal d’impulsar la col·laboració del teixit associatiu de les comarques de l’Horta Sud i l’Horta Nord. La convocatòria d’enguany premia els projectes que avancen en la consecució dels objectius de l’Agenda Urbana 2030. El termini de presentació finalitza el dilluns 2 de novembre de 2020.

  La realització de projectes de desenvolupament cultural, social o educatiu que promoguen la col·laboració entre associacions, dins d’una mateixa localitat o en l’àmbit de les comarques de l’Horta Sud i l’Horta Nord, és l’objectiu de l’edició 27 de les Ajudes a Projectes Interassociatius. Amb el propòsit d’afavorir la participació ciutadana i enfortir el teixit social, aquestes ajudes donen suport al treball col·laboratiu del món associatiu.

  Amb aquesta convocatòria, les tres entitats volen llançar un missatge de suport i proximitat al moviment associatiu en aquests moments d’incertesa que estem travessant a conseqüència de la pandèmia. La labor que realitzen les associacions és ara més necessària que mai, per això és molt important continuar amb les ajudes i subvencions que possibiliten la seua acció en favor de la comunitat.

  La convocatòria d’enguany persegueix contribuir a la transformació global de les nostres societats per a complir amb l’Agenda 2030 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, promovent la realització de projectes entre associacions relacionats amb el Decàleg d’Objectius Estratègics que proposa l’Agenda 2030.

  Les entitats sol·licitants hauran d’explicar el paper de les diferents associacions implicades, el nombre de municipis on es realitzarà el projecte i de quina manera està prevista la participació ciutadana. Així mateix, les sol·licituds hauran de descriure els objectius, la metodologia, les activitats, el pressupost i l’avaluació del projecte. 

  En els 26 anys de Projectes Interassociatius, s'han lliurat ajudes per valor de 248.671 €, repartits entre 158 projectes Interassociatius i més de 350 entitats subvencionades.

  > Bases de la convocatòria: Ajudes a Projectes Interassociatius 2020

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente