Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular manté la seua aliança amb la federació d’Escoles Catòliques de la Comunitat Valenciana per a afavorir els centres escolars

  Firma de la renovació del conveni entre ESCACV i Caixa Popular per les representants assegudes a taula

  La federació d’Escoles Catòliques de la Comunitat Valenciana, ESCACV, ha renovat el conveni de col•laboració que manté amb Caixa Popular i que ofereix condicions avantatjoses en els productes i serveis financers a tots els seus centres escolars.

  Alicia Soler, com a responsable d’Institucions Religioses de Caixa Popular, i Vicenta Rodríguez, secretària autonòmica d’ESCACV, van oficialitzar l’acord que va tindre lloc en els serveis centrals de l’entitat financera valenciana.

  L’ESCACV és una organització que té com a objectiu representar, defensar i emparar els interessos i les llibertats civils, religioses i pedagògiques dels centres d’ensenyament i institucions associades, a més de promocionar la gestió del coneixement i l’assessorament per a la innovació en tots els seus centres. 

  Per part seua, Caixa Popular té com a objectiu dins de les seues activitats el foment de l’educació i la formació que ajuden la societat valenciana a millorar la seua situació i generar sinergies que ajuden a la millora econòmica i social.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente