Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular renova el seu acord de col·laboració amb FEMEVAL en suport a la indústria del metall valenciana

  Signatura de l'acord de renovació entre FEMEVAL i Caixa Popular asseguts a taula

  La Federació Empresarial Metal•lúrgica Valenciana, FEMEVAL, i Caixa Popular prolonguen el seu conveni de col·laboració per afavorir les empreses associades amb condicions avantatjoses en els productes financers.

  A més, FEMEVAL s’adhereix al conveni que ja manté Caixa Popular amb Confecomerç i que recull condicions especials per als associats com el Compte Comerç i Compte Estalvi Estable, finançament especial, mitjans de pagament i Comerç Digital, a més dels crèdits ICO.

  L’acord es va signar en els Serveis Centrals de Caixa Popular per part de Juan Gallur, director de Banca Empresa de l’entitat financera valenciana, i Vicente Lafuente, president de FEMEVAL.

  FEMEVAL és una organització empresarial que representa les empreses del sector del metall de la província de València i que lidera de manera proactiva la defensa i la representació dels interessos de les associacions i les empreses associades.

  Amb aquesta signatura, Caixa Popular contribueix al desenvolupament econòmic del sector comercial i empresarial de la Comunitat Valenciana.

Noticias anteriores