Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular és la primera entitat financera que ofereix servei d'interpretació en llengua de signes

  Caixa Popular és la primera entitat financera que ofereix servei d'interpretació en llengua de signes

  L'entitat financera valenciana ha implantat un nou servei de vídeo interpretació en llengua de signes en tota la seua xarxa d'oficines, més de 75 situades entre València i Alacant.

  La seua posada en marxa mostra el compromís de Caixa Popular per avançar en la inclusió financera i garantir que les persones sordes reben l'atenció 5 estreles que identifica a l'entitat.

  El nou servei s'ha implantat gràcies a una aliança amb FESORD, la Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana, i es duu a terme a través de la plataforma Svisual, que compta amb intèrprets en temps real de forma totalment confidencial

  Les persones sordes o amb discapacitat auditiva seran ateses amb el suport d'aquest servei en les mateixes condicions que qualsevol altra persona, durant tot l'horari d'obertura de l'oficina, matins i vesprades, i sense necessitat de sol·licitar cita.

  Caixa Popular promou la inclusió financera de totes les persones

  La cooperativa valenciana s'ha caracteritzat sempre per ser una banca pròxima, amable i amb vocació, escoltant els problemes i necessitats dels clients de primera mà i oferint-los solucions adequades a les seues necessitats.

  Gràcies al seu compromís amb les persones i amb l'entorn, s'ha implicat en multitud de projectes que contribueixen a dinamitzar i millorar a la societat valenciana, destinant prop de 2 milions d'euros en 2022 a iniciatives d'impacte social a la Comunitat Valenciana i col·laborant amb més de 1000 organitzacions.

  A més, l'entitat compta amb el projecte ‘Sense Barreres’, que té com a objectiu contribuir a la inclusió de les persones amb discapacitat i compta amb un fons d'ajudes de 10.000 euros per a impulsar la realització de projectes que treballen per la igualtat d'aquest col·lectiu.

  Amb el nou servei de vídeo interpretació, Caixa Popular aposta per l'accés al sistema financer de les persones sordes, contribuint a la seua inclusió financera i millorant la seua independència i qualitat de vida.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente