Targetes Solidàries de Caixa Popular

Per cada compra que fan els nostres clients amb les targetes de l’entitat, Caixa Popular dona un percentatge per a contribuir a una acció social i solidària.

Aquest any, l’entitat beneficiària de la recaptació serà CASA CARIDAD, per la seua llarga trajectòria i dedicació en l'atenció a les necessitats bàsiques de les persones sense llar, proporcionant aliments, refugi i facilitant la inserció en la societat a les persones que es troben en situació de vulnerabilitat.

Des de l’1 de gener fins al 31 de desembre de 2024 Caixa Popular aportarà a Casa Caridad el 0,7% dels ingressos en compres que generen les seues targetes. D’aquesta manera, els clients de Caixa Popular contribueixen, sense cap cost per a ells, a una tasca social ajudant a qui més ho necessita per l’ús de les seues targetes.

 

‘Gràcies a iniciatives com la que ha impulsat Caixa Popular, podem continuar ajudant a les persones més vulnerables i acompanyar-les per a treballar en la seua realitat i aconseguir una solució a la seva situació. Amb l'actual context econòmic, la situació de moltes persones sense llar i en risc d'exclusió social s'ha agreujat i hem augmentat el nombre d'atencions, un exemple d'això és que en 2023 van venir als nostres serveis més de 4.800 persones, un 14,5% més que l'any anterior’, explica Luis Miralles, president de Casa Caridad.

D'aquesta forma, com a client de Caixa Popular contribueixes a una labor social ajudant als qui més ho necessiten per l’ús de les teues targetes, sense cap cost per a tu.