Actualitat

 • Notícies

  Quatre equips de Caixa Popular superen amb èxit el repte contra la pobresa de la Trailwalker d'Oxfam Intermón

  Arribada a la meta de la Trailwalker 2021 dels companys de Caixa Popular

  Quatre equips de Caixa Popular han participat de nou en la Trailwalker Intermón Oxfam Girona 2021. Baix el lema "50 Km, una causa", els participants de la prova han recorregut a peu el tram Girona-Sant Feliu de Guíxols per la Via Verda de Girona, un total de 50km en un màxim de 16 hores.

  Organitzat per Oxfam-Intermon, es tracta d'un dels majors desafiaments esportius del món per a lluitar contra la pobresa i la fam. Gràcies als donatius dels equips, l'ONG obté una important recaptació, que es destina a més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització, que desenvolupa en 50 països.

  Els equips de Caixa Popular es componen per 24 persones, 16 marxadors i huit persones amb tres vehicles que completen l'equip de suport que els prestarà ajuda durant el recorregut. Tots els membres han començat i acabat junts la marxa en un exemple de solidaritat i treball en equip.

  Caixa Popular dona suport a aquesta iniciativa pel compromís que manté en coherència amb els seus valors de solidaritat i compromís amb l'esport.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente