Actualitat

 • Notícies

  La Fundació del Levante UD i Caixa Popular renoven per dos anys el seu acord de col•laboració per a impulsar l’esport inclusiu

  Signatura de la renovació de l'acord de col·laboració entre Caixa Popular i la Fundació Levante UD

  La Fundació del Levante UD i Caixa Popular, un dels col•laboradors estratègics dels projectes socials granotes, han escenificat la renovació de l’acord entre totes dues entitats, una relació consolidada que compleix el quart any d’existència i que s’estendrà a un cinqué, ja que la rúbrica és per dues temporades, fins al 2022.

  Una aliança per a promocionar la realització d'activitats socials i desenvolupar els projectes relacionats amb la difusió i el foment de l'esport inclusiu. Totes dues institucions coincideixen que han de contribuir al progrés de les persones i de la societat valenciana, amb especial incidència en els col•lectius més vulnerables.

  La col•laboració que Caixa Popular aporta a la Fundació Levante UD té per objectiu contribuir a consolidar i millorar la labor social que, des de fa anys, s’ha efectuat amb el desenvolupament de l'activitat dels equips de Levante UD Masclets, Levante UD EDI, Levante UD PC i el projecte Di_ Capacidad; activitats integrades en l'àrea social de la Fundació.

  En la signatura van estar presents Rosendo Ortí, director general de Caixa Popular; Miguel Montagut, director de Zona i responsable del ‘Projecte Sense Barreres’; Rafael Luz, director de l’oficina de Caixa Popular al barri d’Orriols; i Paco Alòs, director d’RSC i de Relacions Institucionals de l’entitat financera. Per la Fundació del Levante UD, el seu president Vicente Furió; el director de l’Àrea Social, Vicente Herrero; Jaime Cañellas, responsable de Màrqueting de la Fundació; i el membre del Patronat, Rafa Poveda. Un acte del qual va ser testimoni Quico Catalán, president del Levante UD i també patró.

  La Fundació del Levante UD continua, per tant, de la mà de l’entitat financera valenciana que no sols s’encarrega de solucionar les necessitats dels seus clients, sinó que és una de les organitzacions capdavanteres en iniciatives socials, una qüestió que forma part del seu ADN des dels inicis.

Noticias anteriores