Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular signa un acord amb l’Associació de Centres d’Ensenyament d’Idiomes de la Comunitat Valenciana en suport als centres educatius

  Signatura del conveni entre ACEICOVA i Caixa Popular asseguts a taula

  L’Associació de Centres d’Ensenyament d’Idiomes de la Comunitat Valenciana, ACEICOVA, ha signat un conveni de col•laboració amb Caixa Popular que ofereix condicions avantatjoses en productes i serveis financers a tots els centres d’ensenyament i col•lectius vinculats a l’associació.

  A més, Caixa Popular, conscient de la situació actual provocada per la crisi sanitària, posa a l’abast dels centres associats a ACEICOVA que hagen resultat damnificats per la crisi sanitària una alternativa de finançament mitjançant la concessió de línies de finançament.

  L’acord es va signar en els Serveis Centrals de Caixa Popular per part de Francisco Machado, responsable d’Universitats i Centres d’Ensenyament en l’entitat financera, i Eva María Gil, presidenta d’ACEICOVA.

  L’associació té com a finalitat representar i defensar la qualitat i la professionalitat de l’ensenyament privat d’idiomes. Fomenta l’esperit de col•laboració entre els seus membres i el desenvolupament professional de tot l’equip humà dels centres i les acadèmies d’idiomes.

  Per part seua, Caixa Popular té com a objectiu dins de les seues activitats el foment de l’educació i la formació que ajuden la societat valenciana a millorar la seua situació i generar sinergies que ajuden a la millora econòmica i social.

Noticias anteriores