fons next generation eu
 
Mirant el futur amb confiança.

 

 
140.000M€ per a la recuperació.
 
 
Què són?

Amb la finalitat de fer front a la crisi econòmica ocasionada pel COVID-19, el Consell Europeu ha aprovat la inversió pública més gran de la història d'Europa per ajudar els estats membres a través del Fons Next Generation EU (NGEU).

Les ajudes d'aquest fons per al Pla de Recuperació d'Europa tenen una dotació de 750.000 milions d'euros i estan destinades a la reactivació de l'economia i estimular la seua transformació en aspectes com la digitalització, la sostenibilitat, la igualtat de gènere i la cohesió social i territorial.

informa-te'n

I què són els PERTE?

Són projectes estratègics per a la recuperació i transformació econòmica de col·laboració públic-privada amb gran capacitat d'arrossegament per al creixement econòmic, l'ocupació i la competitivitat. Són un mecanisme d'impuls i coordinació de projectes molt prioritaris, especialment complexos o en els quals existisca una clara fallada de mercat..

El seu objectiu és contribuir a una gestió àgil i eficient dels fons i reforçar aquells projectes que contribuïsquen clarament a la transformació de l'economia espanyola.

Ajudes per a impulsar i revitalitzar l'economia al nostre país.

L'assignació que ha correspost al nostre país és de 140.000 milions d'euros, fet que ens situa com el segon receptor d'ajudes a Europa després d'Itàlia.

Espanya ja ha rebut els primers 9.000 milions d'euros de fons europeus per a finançar el Pla de Recuperació i s'estima que arribaran 10.000 milions més abans de finalitzar l'any..

 
Qui pot sol·licitar aquestes ajudes?

Principalment són les empreses els grans destinataris per a sol·licitar i proposar projectes que encaixen dins dels eixos estratègics del Pla de Recuperació Europeu.

L'objectiu principal dels fons Next Generation EU és donar suport a processos transformadors que augmenten la productivitat i tinguen un impacte durador en l'economia espanyola a través dels eixos següents:

sostenibilitat

Millora de l'eficiència energètica i de la capacitat de generació d'energies sostenibles, eficiència energètica, mobilitat sostenible, etc.

digitalització

Transformació digital del teixit productiu, infraestructures, formació, connectivitat o intel·ligència artificial…

cohesió social i territorial

Pal·liar les conseqüències de la despoblació, optimitzar l'adaptació a l'entorn educatiu, reforçar la sanitat i les polítiques actives d'ocupació.

igualtat de gènere

Per a reduir l'actual bretxa de gènere en l'entorn professional i per a reforçar el sistema educatiu.

Com podem ajudar-te?

Posem a la teua disposició la nostra pàgina de contacte* que reuneix en un sol lloc les diferents ajudes públiques que concedeixen els diferents organismes, simplificant així el procés i estalviant-te temps i esforç.

*Servei oferit per Fandit Power, S.L. con CIF B-88445358.
Assessoria personalitzada

 

Assessors especialitzats per tipologia d'ajudes.

Plataforma de cerca

 

Amb les convocatòries d'ajudes i vídeos formatius.

Simuladors d'ajuda

 

Per a avaluar la potencialitat d'accés a les ajudes escollides.

Com funciona la plataforma?
 

 

Mirant el futur amb confiança

En aquest nou camí cap a la recuperació podem anticipar-nos i anar preparant les noves línies de treball. Caixa Popular t'acompanyarà en tot moment i t'ajudarà a buscar i seleccionar les ajudes que et convinguen més, recolzant i estimulant el creixement de les empreses. Junts.

Si eres una PIME i necessites assessorament per a la gestió d'ajudes, pots escriure un email a projectes@innovate40.es