Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular dona suport al sector hortofructícola valencià en la 13a edició de Fruit Attraction

  Caixa Popular en Fruit Attraction

  L’entitat financera valenciana està present en la Fira Internacional de Fruites i Hortalisses, Fruit Attraction 2021, que se celebra del 5 al 7 d’octubre. Una cita clau per als operadors hortofructícoles en què consolidar relacions comercials i iniciar oportunitats en nous mercats.

  Els assistents a la fira poden visitar els professionals de Caixa Popular en l’estand 3D11A del Grup Caixa Rural situat en el pavelló 3.

  Des de fa més de 40 anys, Caixa Popular ofereix el seu suport financer per impulsar aquest sector estratègic per a la Comunitat Valenciana i per a tot el país. 

  L’entitat financera estableix aliances amb diferents organitzacions agroalimentàries i posa a la disposició d’empreses, agricultors i professionals del sector productes i serveis financers en condicions especials.

  Per això, faciliten accés a finançament per atraure joves als nostres camps, per invertir en tecnologia i innovació, o fins i tot per començar a exportar la producció a nous mercats.

  Caixa Popular acompanya en aquesta edició el teixit empresarial agroalimentari que assisteix a la fira, en la qual tenen presència més de 1.300 empreses expositores de fins a 44 països diferents en 8 pavellons del Recinte Firal de Madrid.

Noticias anteriores