Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular signa un conveni amb la Universitat de València per a facilitar l’accés al Màster en Economia Social

  Caixa Popular ha signat un acord amb la Universitat de València per al desenvolupament del màster universitari en Economia Social.

  Estudiants davant la façana de la Facultat d'Economia de la Universitat de València

  A través d’aquesta col·laboració, la principal entitat financera valenciana facilitarà la concessió de beques de matrícula per als estudiants durant el curs acadèmic 2020-21 en aquest màster.

  L’objectiu del Màster en Economia Social és la capacitació de professionals i investigadors en economia social, tant de cooperatives i societats laborals com d’entitats no lucratives, mitjançant l’estudi dels múltiples àmbits que constitueixen el funcionament d’aquesta mena d’entitats. El màster està dirigit tant a la formació de persones que ja estan exercint la seua faena en entitats de l’economia social com a les persones que vulguen integrar-se en aquestes organitzacions.

  Dins del seu compromís per millorar la societat valenciana i com a cooperativa social i amb valors, Caixa Popular impulsa diferents projectes educatius per promoure l’educació i la formació totes les persones. Un compromís que es fa tangible amb aquest acord.

Noticias anteriores