Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular facilita l’accés a les ajudes públiques per millorar la competitivitat de les empreses valencianes

  Fons Next Generation

  L’entitat financera valenciana oferirà el dijous 18 de novembre a les 9.30 h el seminari web ‘Novetats Next Generation EU i presentació del cercador d’ajudes’.

  Una jornada en línia organitzada per Banca Empresa de Caixa Popular que tractarà de les ajudes públiques posades a la disposició de les empreses per la Unió Europea: els Fons Next Generation EU. Amb aquests fons es pretén un pla de recuperació econòmic enfocat a la investigació, la innovació i la transició climàtica i digital.

  Tono Mestre, consultor especialitzat en ajudes i subvencions i creador d’Innóvate 4.0, donarà les claus per a extraure el màxim partit a aquests fons europeus gràcies a la plataforma de cerca d’ajudes que Caixa Popular posa a la disposició de les empreses. Pots inscriure’t a la sessió de manera gratuïta en l’enllaç següent: ow.ly/eg2q50ggtof

  Caixa Popular, en aliança amb Innóvate 4.0, disposa d’un servei gratuït d’assessorament, gestió i tramitació d’ajudes públiques per a les empreses, els comerços i els autònoms. Ajudes que suposen una oportunitat única d’inversió i un impuls per a transformar l’economia cap a una sostenibilitat i digitalització més grans.

  En aquesta mateixa línia, la cooperativa de crèdit valenciana compta amb un cercador d’ajudes públiques a la disposició de totes les empreses en aquest enllaç: https://nextgeneration.fandit.es/caixapopular.

  Una plataforma en línia que mostra, en funció del perfil de l’empresa, les ajudes o les subvencions que s’ajusten més a cada negoci. Aquesta eina facilita l’accés a la informació sobre ajudes públiques i permet als usuaris crear alertes en funció de les seues necessitats.

  La voluntat de Caixa Popular és contribuir a la divulgació i la canalització de totes les ajudes públiques per afavorir la generació de riquesa i millorar la competitivitat de les empreses valencianes. Caixa Popular ha creat línies de finançament específiques en condicions avantatjoses per a projectes vinculats amb els fons Next Generation EU.

Noticias anteriores

Plazox

Caixa Popular s’uneix al servei Plazox
Caixa Popular s’uneix al servei Plazox, que permet ajornar els pagaments en el comerç detallista