Actualitat

 • Notícies

  Asímanises i Caixa Popular mantenen la seua aliança per a potenciar el teixit empresarial de Manises

  Renovació conveni Asímanises amb representants de l'associació i Caixa Popular

  L’Associació per a la Innovació Empresarial de Manises, Asímanises, i Caixa Popular han renovat l’acord de col·laboració que mantenen per coordinar esforços i facilitar la gestió economicofinancera dels empresaris associats.

  Amb aquest acord, Caixa Popular busca contribuir a la millora econòmica i social de Manises. La principal entitat financera valenciana amb el seu suport facilitarà el desenvolupament i la creació de nous projectes empresarials.

  El responsable de Comerços de Caixa Popular, Vicent Vengut, i el president d’Asímanises, Juan José González, han sigut els encarregats de formalitzar l’acord entre totes dues organitzacions en els serveis centrals de l’entitat financera.


  Asímanises és una associació que vetla per la representació i la defensa dels interessos de les empreses adherides i n’és l’interlocutor vàlid i representatiu davant les administracions públiques. Amb aquesta aliança, Caixa Popular ofereix als associats condicions especials en una gamma de productes financers o comptes que òbriguen a més en l’entitat.
   

Noticias anteriores