Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular renova l’aliança amb la Fundació Horta Sud per fomentar l’associacionisme comarcal

  Signatura de la renovació de conveni entre Caixa Popular i la Fundació Horta Sud

  La Fundació Horta Sud i Caixa Popular amplien la seua col•laboració a través del Pla d’Actuació 2021 per a promoure la participació i l’associacionisme en la comarca de l’Horta Sud.

  La principal entitat financera valenciana incrementarà la seua vinculació amb la Fundació a través d’aquest conveni, amb el qual les dues organitzacions es comprometen a intercanviar experiències i punts de vista, reflexionar col•lectivament sobre les seues accions i contribuir a la consolidació i la posada en marxa de noves iniciatives de participació ciutadana i associacionisme.

  La signatura de l’acord, a través de Rosendo Ortí, director general de Caixa Popular, i d’Imma López, presidenta de la Fundació Horta Sud, suposa la col•laboració de la cooperativa de crèdit amb el projecte global de la Fundació amb la qual comparteix valors i objectius. 

  L’aportació que destinarà l’entitat al Pla d’Actuació 2021 possibilitarà diferents accions amb gran impacte en les associacions comarcals com les Ajudes a Projectes Interassociatius, una iniciativa que ja té recorregut i que es destina al desenvolupament de projectes en què col•laboren mà a mà diverses associacions. També comprén accions com la col•laboració en assessoria, jornades, publicacions i promoció de l’associacionisme.

  Caixa Popular, amb el seu model de banca cooperativa, valenciana i amb valors, s’involucra d’aquesta manera en projectes que contribueixen a dinamitzar i millorar la societat valenciana, i deixa una empremta social important al territori valencià.

Noticias anteriores